Aspiratorul cu spălare – o soluţie profesionistă

Te uiţi la canapeaua ta şi remarci o nouă pată. “Oare este cafeaua de dimineaţă sau altceva? Ooof! Şi uite ce îmbătrânite şi închise la culoare sunt covoarele din casă, unde s-au dus culorile vibrante de altă dată? Nu, nu, nu este timpul acum să mă gândesc la asta, trebuie să plec la serviciu, poate voi cumpăra altele”. Te urci în maşină şi observi din nou scaunele prăfuite, aştepţi să se aşeze praful ridicat şi te gândeşti “oare chiar nu există o soluţie care să mă salveze?”

Ba chiar există şi noi venim cu ea! Aspiratorul cu spălare de la Karcher este soluţia noastră profesionistă când vrem să curăţăm suprafeţe textile. Este impresionant chiar şi pe suprafeţe medii şi mari.

“Dar sigur nu face faţă murdăriei dificile şi lasă multă apă!” Nimic mai departe de adevăr. Pentru că aspiratorul nostru cu spălare are un sistem de pulverizare sub presiune de 2 bari ce pătrunde în profunzime şi o putere de aspirare de 1,25kW ce lasă în urmă materialul curat şi împrospătat.

Iar sistemul de dozare integrată a detergentului antispumant, inter-schimbarea rapidă a duzelor de aspirare podea-tapiţerie şi adaptorul integrat pentru peria suplimentară ne ajută pe noi să obţinem performanţă mare de curăţare şi să terminăm tot ce ne-am propus mai repede decât ţi-ai putea imagina.

„Le spăl acum şi le pot folosi de mâine?” Glumeşti?! Cu noua suflantă aer din dotare, de la Karcher, uscăm totul în urma noastră, pentru ca tu să calci şi să te aşezi liniştit!

Aşa că uită de gândul unui covor nou sau al unei pături care să acopere canapeaua pătată! E timpul ca noi să redăm lucrurilor tale prospeţimea şi culorile de altădată!

Ți-a plăcut articolul?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un comentariu

Timp liber

Duminica e zi de odihna!

Salut! Hai să luăm o pauză de 2 minute pentru a ne reaminti împreună ceva important! În toată această mişcare continuă, acest ciclu repetitiv muncă-acasă,

Vezi detalii »
Cum îţi curăţăm eficient geamurile, oglinzile și faianța?
Cum îţi curăţăm cu aspirare performantă casa?
Cum curăţăm eficient canapele, mochete, covoare și tapițerie?
Curățarea cu aburi este sănătate curată, dezinfectează și scoate pete de...
Ai nevoie de echipamente dure pentru utilizare extrem de dură într-un mediu deosebit? Noi suntem cei care vom duce la îndeplinire planul de lucru şi pentru asta avem cel mai bun aparat de curăţare cu înaltă presiune fără încălzire de la Karcher.
Cu ce echipament curăţăm eficient spațiile de birouri?
Pe noi, bărbaţii, ne încearcă un sentiment de mândrie atunci când reparăm ceva sau când ne facem de lucru cu uneltele prin casă...
Cum îţi lustruim parchetul cu emulsii speciale?