Cine suntem noi?

CINE SUNTEM NOI?

Suntem o companie în plină dezvoltare, cu o echipă eficientă şi unită, care oferă servicii de curăţenie complete cu profesionalism, seriozitate şi atenţie sporită la detalii, transformând locuinţa ta într-un cămin curat, igienizat şi parfumat şi transformând timpul tău liber în timp petrecut cu familia şi prietenii!

DE CE SUNTEM POTRIVIŢI PENTRU TINE?

  • Oferim servicii de curăţenie la domiciliu cu cele mai bune echipamente şi soluţii de curăţenie profesională de la Karcher, liderul în curăţenie!
  • Cu noi, economiseşti timp şi energie, pe care le poţi canaliza pe (folosi pentru) propriile proiecte sau pur şi simplu le poţi folosi pentru tine şi cei dragi ţie!
  • Nevoile tale sunt obiectivele noastre şi nicio pată sau murdărie nu poate sta în calea îndeplinirii lor!
  • Angajaţii firmei noastre sunt persoane atent selecţionate, instruite şi de încredere, fără cazier şi cu analizele medicale la zi, poartă echipament adecvat şi ecusoane de identificare!
  • Produsele de curăţenie folosite în activitatea noastră respectă normele şi standardele europene privind sănătatea, astfel că nu trebuie să îţi faci griji privind sănătatea ta(în privinţa sănătăţii tale)!
  • Preţurile sunt flexibile şi avantajoase în funcţie de tipul serviciilor alese şi de mărimea locuinţei; ne străduim să oferim servicii de cea mai bună calitate la preţuri accesibile!
  • Echipa este coordonată şi supravegheată de o persoană specializată, care vă stă la dispoziţie pentru sugestii şi reclamaţii!
  • Programul nostru este flexibil şi ni-l adaptăm după cerinţele clientului: cheamă-ne oricând între orele 08:30 – 20:30, în timpul săptămânii sau în week-end, cum îţi este mai bine!
  • Avem semnată o asigurare împotriva daunelor în timpul muncii, aşa că poţi sta liniştit!
  • Prin alegerea serviciilor CURAT MURDAR, aveţi toate cheltuielile sub control: preţurile finale pe care vi le oferim acoperă toate costurile cu soluţiile şi echipamentele folosite, cu forţa de muncă şi transportul acesteia până la locaţie!

Ți-a plăcut articolul?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un comentariu

Cum îţi curăţăm eficient geamurile, oglinzile și faianța?
Cum îţi curăţăm cu aspirare performantă casa?
Cum curăţăm eficient canapele, mochete, covoare și tapițerie?
Curățarea cu aburi este sănătate curată, dezinfectează și scoate pete de...
Ai nevoie de echipamente dure pentru utilizare extrem de dură într-un mediu deosebit? Noi suntem cei care vom duce la îndeplinire planul de lucru şi pentru asta avem cel mai bun aparat de curăţare cu înaltă presiune fără încălzire de la Karcher.
Cu ce echipament curăţăm eficient spațiile de birouri?
Pe noi, bărbaţii, ne încearcă un sentiment de mândrie atunci când reparăm ceva sau când ne facem de lucru cu uneltele prin casă...
Cum îţi lustruim parchetul cu emulsii speciale?