Cum îţi curăţă casa aspirarea umed-uscată?

Noi, ca şi tine ne bucurăm când terminăm un proiect rapid, cu minimum de efort şi maximum de rezultate, iar aspiratorul umed-uscat de la Karcher este echipamentul perfect pentru noi atunci când ne propunem să facem casa ta să strălucească de curăţenie.

Aspiratorul umed-uscat de la Karcher ne ajută atunci când avem de aspirat orice tipuri de pardoseli, recipientul mare oferind protecţie împotriva tuturor tipurilor de murdărie, de la cea fină până la cea grosieră, atât solide cât şi lichide şi este dotat cu roţi metalice pentru un grad mare de mobilitate.

Suprafeţe mari de aspirat? Nicio problemă! Aspiratorul nostru ne oferă intervale lungi de lucru, atât prin volumul generos al recipientului, cât şi prin sistemul Tact de curăţare al filtrului, care nu permite murdăriei să se depună pe filtru şi să scadă performanţele echipamentului sau încingerea motorului.

Ce înseamnă pentru tine un filtru curat? Înseamnă că aspiratorul va prelua şi reţine eficient 99.9% din particule, iar tu vei respira doar aer curat. (vezi demonstraţie aici https://youtu.be/qXdiuqq-5S8).

Îngrijorat de consum? Chiar nu ai de ce! Cu puterea mare de aspirare (1,38 kW) şi duzele late de aspirare, îţi garantăm că vom termina treaba în cel mai scurt timp posibil!

Ți-a plăcut articolul?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un comentariu

Firmă de curățenie

Cine suntem noi?

CINE SUNTEM NOI? Suntem o companie în plină dezvoltare, cu o echipă eficientă şi unită, care oferă servicii de curăţenie complete cu profesionalism, seriozitate şi

Vezi detalii »
Cum îţi curăţăm eficient geamurile, oglinzile și faianța?
Cum îţi curăţăm cu aspirare performantă casa?
Cum curăţăm eficient canapele, mochete, covoare și tapițerie?
Curățarea cu aburi este sănătate curată, dezinfectează și scoate pete de...
Ai nevoie de echipamente dure pentru utilizare extrem de dură într-un mediu deosebit? Noi suntem cei care vom duce la îndeplinire planul de lucru şi pentru asta avem cel mai bun aparat de curăţare cu înaltă presiune fără încălzire de la Karcher.
Cu ce echipament curăţăm eficient spațiile de birouri?
Pe noi, bărbaţii, ne încearcă un sentiment de mândrie atunci când reparăm ceva sau când ne facem de lucru cu uneltele prin casă...
Cum îţi lustruim parchetul cu emulsii speciale?