Cum facem curățenia de întreținere?

Ce înseamnă pentru noi curăţenia de întreţinere? Înseamnă muncă şi dedicare, atenţie la micile detalii şi luptă cu murdăria şi petele încăpăţânate, pentru ca la final, rezultatul să fie un cămin curat şi primitor, mirosind a prospeţime şi sigur pentru toţi membrii familiei. Cu ce se deosebeşte aceasta de curăţenia generală? Stai liniştit, că nu facem rabat la calitatea muncii prestate şi nu ne-am schimbat obiectivele! Doar ne concentrăm toate puterile pe zonele şi suprafeţele uzitate frecvent şi lăsăm pe data viitoare, la curăţenia generală, suprafeţele care se murdăresc greu, precum uşile şi tocurile lor, geamurile, plintele sau faianţa.

Vrei să ştii mai detaliat cum creăm această magie? Sigur!

Începem în forţă cu ştersul prafului în zonele înalte şi îndepărtarea pânzelor de păianjen (este frumos că şi-a făcut şi el căsuţa lui, dar am prefera să şi-o facă afară, în grădină!); continuăm cu ştersul prafului de pe obiectele de mobilier şi tratarea lor cu soluţii antistatice şi protectoare, dăm o faţă nouă frigiderului, plitei/aragazului şi cuptorului şi nu uităm nici de calorifere; pentru că ne-am încălzit, trecem la activităţile atât de importante pentru sănătatea ta şi curăţăm obiectele sanitare cu soluţii dezinfectante, insistând pe zonele greu accesibile, avem grijă ca oglinzile să fie curate şi lucioase (şi pregătite să răspundă la întrebarea “cine este cel mai frumos/a din ţară?”) şi iată că deja am ajuns la jumătatea drumului!

Aspirăm uscat toate suprafeţele de paviment (podele, parchet, gresie) şi orice ar putea să le acopere (mochetă, covoare) şi ca să le redăm imaginea de nou, curăţăm umed toate suprafeţele de paviment (parchet, gresie etc.); cât lăsăm să se usuce, nu ne odihnim, ci degajăm deşeurile, curăţăm scrumierele şi înlocuim sacii menajeri.

La final, aerisim temeinic şi odorizăm toate camerele. Casa ta cea nouă este pregătită să te primească. Bine ai revenit!

Ți-a plăcut articolul?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un comentariu

Firmă de curățenie

Cine suntem noi?

CINE SUNTEM NOI? Suntem o companie în plină dezvoltare, cu o echipă eficientă şi unită, care oferă servicii de curăţenie complete cu profesionalism, seriozitate şi

Vezi detalii »
Echipamentele noastre

Micul prieten bun la toate

Pe noi bărbaţii, ne încearcă un sentiment de mândrie atunci când reparăm ceva sau când ne facem de lucru cu uneltele prin casă şi împrejurul

Vezi detalii »
Cum îţi curăţăm eficient geamurile, oglinzile și faianța?
Cum îţi curăţăm cu aspirare performantă casa?
Cum curăţăm eficient canapele, mochete, covoare și tapițerie?
Curățarea cu aburi este sănătate curată, dezinfectează și scoate pete de...
Ai nevoie de echipamente dure pentru utilizare extrem de dură într-un mediu deosebit? Noi suntem cei care vom duce la îndeplinire planul de lucru şi pentru asta avem cel mai bun aparat de curăţare cu înaltă presiune fără încălzire de la Karcher.
Cu ce echipament curăţăm eficient spațiile de birouri?
Pe noi, bărbaţii, ne încearcă un sentiment de mândrie atunci când reparăm ceva sau când ne facem de lucru cu uneltele prin casă...
Cum îţi lustruim parchetul cu emulsii speciale?