Cum facem curățenia generală?

Ce înseamnă pentru noi curăţenia generală? Înseamnă muncă și dedicare, atenție la micile detalii și luptă cu murdăria şi petele încăpăţânate, pentru ca la final, rezultatul să fie un cămin sigur pentru toți membrii familiei, curat, primitor și mirosind a prospeţime. Când te vei întoarce acasă, vei simți că te-ai întors în trecut în prima zi când te-ai mutat în casă nouă!

Vrei să ştii mai detaliat cum creăm această magie? Sigur!

Începem în forţă cu ştersul prafului în zonele înalte și îndepărtarea pânzelor de păianjen (este frumos că şi-a făcut și el căsuța lui, dar am prefera să şi-o facă afară, în grădină!); continuăm cu ştersul prafului de pe obiectele de mobilier și tratarea lor cu soluții antistatice și protectoare, ștergem uşile şi tocurile lor, dăm o faţă nouă frigiderului, plitei/aragazului şi cuptorului și nu uităm nici de calorifere; pentru că ne-am încălzit, trecem la activitățile atât de importante pentru sănătatea ta şi curăţăm obiectele sanitare cu soluții dezinfectante, insistând pe zonele greu accesibile, ne măsurăm puterile cu faianţa deseori neglijată (bineînţeles că și din baie, și din bucătărie!), avem grijă ca oglinzile să fie curate și lucioase (și pregătite să răspundă la întrebarea “cine este cel mai frumos/a din țară?”) și iată că deja am ajuns la jumătatea drumului!

Ne dăm toată silinţa atunci când spălăm geamurile și pe interior și pe exterior, pentru ca prin ele să poți admira nestingherit peisajul de poveste al unei ierni cu zăpadă sau al primăverii înfloritoare, şi deja ne pregătim de asaltul final: curăţăm plintele, aspirăm uscat toate suprafețele de paviment (podele, parchet, gresie), cât şi orice ar putea să le acopere (mochetă, covoare) și ca să le redăm imaginea de nou, curăţăm umed toate suprafețele de paviment (parchet, gresie etc.); cât lăsăm să se usuce, nu ne odihnim, ci degajăm deşeurile, curăţăm scrumierele și înlocuim sacii menajeri.

La final, aerisim temeinic și odorizăm toate camerele. Casa ta cea nouă este pregătită să te primească. Bine ai revenit!

Ți-a plăcut articolul?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un comentariu

Servicii de curățenie

Cum facem curățenia generală?

Ce înseamnă pentru noi curăţenia generală? Înseamnă muncă și dedicare, atenție la micile detalii și luptă cu murdăria şi petele încăpăţânate, pentru ca la final,

Vezi detalii »
Cum îţi curăţăm eficient geamurile, oglinzile și faianța?
Cum îţi curăţăm cu aspirare performantă casa?
Cum curăţăm eficient canapele, mochete, covoare și tapițerie?
Curățarea cu aburi este sănătate curată, dezinfectează și scoate pete de...
Ai nevoie de echipamente dure pentru utilizare extrem de dură într-un mediu deosebit? Noi suntem cei care vom duce la îndeplinire planul de lucru şi pentru asta avem cel mai bun aparat de curăţare cu înaltă presiune fără încălzire de la Karcher.
Cu ce echipament curăţăm eficient spațiile de birouri?
Pe noi, bărbaţii, ne încearcă un sentiment de mândrie atunci când reparăm ceva sau când ne facem de lucru cu uneltele prin casă...
Cum îţi lustruim parchetul cu emulsii speciale?