Curăţarea cu aburi – sănătate curată!

Murdării şi pete de grăsime persistente? Cuptoare şi bucătării de curăţat şi igienizat? Băi şi suprafeţe mari de pardoseală/ceramică de dezinfectat? Sigur! Ne putem ocupa de toate acestea şi facem toată treaba cu un singur aparat!


Performanţa echipei noastre este dată de aspiratorul cu aburi de la Karcher, care îmbina avantajele unui curăţător cu aburi cu un aspirator umed-uscat, care aspiră apa în exces în timpul folosirii aburului fierbinte. Puterea mare de îndepărtare a murdăriei întărite este dată de temperatura înaltă a aburului, cât şi de setul versatil de accesorii ce permit accesul în cele mai dificile locuri.


De ce este avantajoasă pentru tine curăţarea cu aburi? Aspiratorul cu aburi igienizează şi dezinfectează suprafeţele dure, fără utilizarea de substanţe chimice; folosirea exclusivă a apei generează costuri reduse şi protejează suprafeţele curăţate, mediul înconjurător, cât şi pe tine şi familia ta!


Fără abureli! Lasă-ne să curăţăm totul cu aburi şi profesionalism!

CURAT MURDAR SRL

Ți-a plăcut articolul?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un comentariu

Timp liber

Duminica e zi de odihna!

Salut! Hai să luăm o pauză de 2 minute pentru a ne reaminti împreună ceva important! În toată această mişcare continuă, acest ciclu repetitiv muncă-acasă,

Vezi detalii »
Cum îţi curăţăm eficient geamurile, oglinzile și faianța?
Cum îţi curăţăm cu aspirare performantă casa?
Cum curăţăm eficient canapele, mochete, covoare și tapițerie?
Curățarea cu aburi este sănătate curată, dezinfectează și scoate pete de...
Ai nevoie de echipamente dure pentru utilizare extrem de dură într-un mediu deosebit? Noi suntem cei care vom duce la îndeplinire planul de lucru şi pentru asta avem cel mai bun aparat de curăţare cu înaltă presiune fără încălzire de la Karcher.
Cu ce echipament curăţăm eficient spațiile de birouri?
Pe noi, bărbaţii, ne încearcă un sentiment de mândrie atunci când reparăm ceva sau când ne facem de lucru cu uneltele prin casă...
Cum îţi lustruim parchetul cu emulsii speciale?