Spălarea sub presiune – pentru a-ţi readuce zâmbetul pe buze!

De multe ori ne încearcă un sentiment de satisfacție atunci când reparăm ceva sau când ne facem de lucru cu uneltele prin casă şi primprejurul ei. Şi nimic nu e mai plăcut decât să vezi că maşina ta este ca nouă de curată, deşi doar ce te-ai întors dintr-un off-road cu prietenii, podeaua de sub pergola unde îţi bei dimineaţa cafeaua este curată şi întreţinută sau piatra de pe alea curţii tale este fără pete şi buruieni crescute printre.
De aceea noi ne mândrim cu o echipă de specialişti în curăţenie şi un aparat specialist în spălare, care împreună reuşesc de fiecare dată să îţi aducă zâmbetul pe buze!


Cu aparatul de spălare cu presiune de la Karcher, niciodată treburile din jurul casei nu au fost mai uşoare! Cu un randament mare, de 60mp/h, eficient pe murdăria persistentă datorită furtunului de înaltă presiune PremiumFlex-Anti-Twist de 10 metri, a lăncii cu duză rotativă pentru un spor suplimentar și a filtrului de apă, noul aparat de spălare este atât de simplu de folosit, încât este suficient să îl conectăm la o sursă de apă şi gata, suntem pregătiţi să înfruntăm orice!


“Şi ce dacă are toate astea, ce ştie defapt să facă?!” Ştie să cureţe! Ştie să cureţe bine! Ştie să cureţe chiar toată murdăria, indiferent că vorbim de autoturism, bicicletă sau motocicletă, aparate şi unelte de grădinărit, mobilier de grădină/terasă/balcon, garduri, alei de grădină sau dale de pavaj, scări exterioare, pereţi de grădină şi ziduri de piatră.
Niciodată n-ai crezut că poate exista un mic prieten bun la toate şi totuşi, iată-l! Şi nu glumim când spunem mic – design-ul compact îl face aşa uşor de transportat, încât o să ni-l ceri, să îl iei cu tine în vacanţă, doar pentru că intră în portbagaj, spre deosebire de geamantanele cu haine pregătite de soţie!


Nu mai aştepta! Convinge-te singur! Lasă-ne să avem grijă de o mică parte din sufletul tău!

Ți-a plăcut articolul?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un comentariu

Cum îţi curăţăm eficient geamurile, oglinzile și faianța?
Cum îţi curăţăm cu aspirare performantă casa?
Cum curăţăm eficient canapele, mochete, covoare și tapițerie?
Curățarea cu aburi este sănătate curată, dezinfectează și scoate pete de...
Ai nevoie de echipamente dure pentru utilizare extrem de dură într-un mediu deosebit? Noi suntem cei care vom duce la îndeplinire planul de lucru şi pentru asta avem cel mai bun aparat de curăţare cu înaltă presiune fără încălzire de la Karcher.
Cu ce echipament curăţăm eficient spațiile de birouri?
Pe noi, bărbaţii, ne încearcă un sentiment de mândrie atunci când reparăm ceva sau când ne facem de lucru cu uneltele prin casă...
Cum îţi lustruim parchetul cu emulsii speciale?