Te scoatem curat, indiferent de cât de murdară este situaţia!

Ţi-ai propus un proiect ambiţios? Ai nevoie de echipamente dure pentru utilizare extrem de dură într-un mediu deosebit? Noi suntem cei care vom duce la îndeplinire planul de lucru şi pentru asta avem cel mai bun aparat de curăţare cu înaltă presiune fără încălzire de la Karcher.

Noul aparat de curăţare cu înaltă presiune este extrem de robust şi a fost dezvoltat special pentru utilizarea extrem de dură în zone greu accesibile, iar împreună cu echipa noastră dedicată şi cunoştinţele noastre despre curăţenie, ne vom dovedi indispensabili pentru industria constructoare, agricolă, domeniul auto sau zone municipale.

“Şi totuşi, un aparat atât de mic pentru o sarcină atât de mare?” Da, pentru că este dotat cu o protecţie a pompei de înaltă presiune împotriva particulelor de mizerie, iar electromotorul în patru poli, răcit cu apă, pistonul stratificat cu ceramică şi unitatea de motor axial cu 3 pistoane garantează un timp de lucru îndelungat.

“Sună complicat şi greu de folosit!” Dimpotrivă, aparatul este dotat cu pistol de presiune EASY! Force Advanced ce nu necesită efort de susţinere, furtun cu conectori rotativi Anti-Twist lung de 10m ce oferă o arie de mişcare generoasă şi o lance de pulverizare de 1m cu presiune înaltă, cu duze de putere şi de murdărie grosieră, care ne permite să ne pliem pe necesităţile tale, chiar şi dacă îţi propui să muţi un munte!

Nu uita! Ne angajăm să te scoatem curat, indiferent de cât de murdară este situaţia!

Ți-a plăcut articolul?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Lasă un comentariu

Cum îţi curăţăm eficient geamurile, oglinzile și faianța?
Cum îţi curăţăm cu aspirare performantă casa?
Cum curăţăm eficient canapele, mochete, covoare și tapițerie?
Curățarea cu aburi este sănătate curată, dezinfectează și scoate pete de...
Ai nevoie de echipamente dure pentru utilizare extrem de dură într-un mediu deosebit? Noi suntem cei care vom duce la îndeplinire planul de lucru şi pentru asta avem cel mai bun aparat de curăţare cu înaltă presiune fără încălzire de la Karcher.
Cu ce echipament curăţăm eficient spațiile de birouri?
Pe noi, bărbaţii, ne încearcă un sentiment de mândrie atunci când reparăm ceva sau când ne facem de lucru cu uneltele prin casă...
Cum îţi lustruim parchetul cu emulsii speciale?